Kindermedicijn is altijd in beweging. Volg ons nieuws en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Onze dynamische samenwerking met CMyLife

In samenwerking met het patiënten platform CMyLife ontwikkelden wij diverse animaties voor o.a. CML en CLL patiënten. De animaties zijn bedoeld ter introductie van het platform en ter ondersteuning voor de patiënt net na een diagnose.

Stageproject over e-learning

Kindermedicijn heeft regelmatig stagiairs over de vloer die zich bezighouden met interessante onderzoeken binnen het geneesmiddelendomein. Daarom hebben we pas een interview afgenomen bij drie van hen.

Nieuwe website Kindermedicijn

Het zijn boeiende tijden voor Kindermedicijn B.V., het innovatief multimediabedrijf dat gevestigd is aan de Bovendijk in Rotterdam. De door Faizel Ghazi opgerichte onderneming bestaat binnenkort 15 jaar, en lanceerde per 15 november een gloednieuwe website.

Op de grens van leven en dood is kennis macht

Hematologie en oncologie vormen twee boeiende en belangrijke domeinen binnen de geneeskunde. Hierbinnen vinden namelijk een hoop nieuwe ontdekkingen plaats, en zijn deze eeuw veel nieuwe geneesmiddelen op de markt gekomen.

Bewust zijn van wat er in het leven toe doet, dát doet ertoe

Wanneer je zelf ernstig ziek wordt, zie je pas écht in dat gezondheid geen vanzelfsprekendheid is. Het is een cliché, maar Michel Koster (45) ondervond dit in augustus 2021 letterlijk aan den lijve.