HomeBannerUpdate.png

Onze opdrachtgevers

Kindermedicijn gelooft in de kracht van een hechte samenwerking binnen de gezondheidszorg. Deze samenwerking is essentieel om door middel van begrijpelijke informatie de patiënt écht te bereiken. Zo doen wij zaken met diverse grote farmaceuten en ziekenhuizen. Op deze pagina ziet u een overzicht van onze belangrijkste projecten door de jaren heen, welke een goede impressie geven van hetgeen wij toe in staat zijn.

1 PMC WhiteBackground

Wetenschappelijk Onderzoek

Na opening van het Prinses Máxima Centrum voor Kinderoncologie in juni 2018 heeft de voorzitter van de CCMO aangegeven dat, er geen informatie is bij de in-dieningen voor kinderen jonger dan 12 jaar.

SynthonEdited.png

Glatirameer, multiple sclerose

Als elke spuit met glatirameeracetaat uniek is, hoe kunnen patiënten er dan zeker van zijn dat ze krijgen wat ze nodig hebben? Hoe kunnen we twee spuiten vergelijken die beide glatirameeracetaat bevatten?

NovartisFix.jpg

AE-meldingen (bijwerkingen) tool

Voor farmaceutische bedrijven is het belangrijk om hun eigen producten kritisch te blijven bekijken, om zo de veiligheid en integriteit te bewaken. Daarom hebben we voor Novartis de ‘’Novartis AE-meldingen-tool’’ ontwikkeld.

CmylifeEdited.png

Online platform CMyLife

Het online platform CMyLife, is een initiatief vanuit hematologen, patiënten en patiëntenorganisaties op het gebied van chronische hematologische aandoeningen.

Hematon_logo_WEBP.height-63

Hematon

Hematon is de organisatie voor patiënten met bloed- of lymfeklierkanker, mensen die daarvoor een stamceltransplantatie hebben ondergaan en hun naasten.

Onze jarenlange ervaring op het gebied van diverse specialismen en een breed, aanvullend (zorg)netwerk maakt ons tot de ideale partner om uw ideeën, startups en of technologische ontwikkelingen te ondersteunen.

Over ons
phone&lap.jpg