"Goede zorg kan niet zonder goede communicatie"

Naar portfolio

OVER ONS

Kindermedicijn gelooft dat de communicatie in de zorg beter kan. Uitleg over een ziekte, de behandeling en gevolgen is dus van groot belang. Het begrijpen van mensen en hun vaardigheden om alle informatie goed op te kunnen nemen vormen daarvoor de basis. Daarmee zetten we complexe wetenschappelijke taal om naar heldere concepten die mensen kunnen begrijpen en toepassen. Voor iedereen en met speciale aandacht voor mensen met een taalachterstand of beperkte GezondheidsVaardigheden.

Lees meer

"De animatie die gemaakt is voor CMyLife is heel duidelijk voor mijn patiënten. Iedereen kan de animatie later terugkijken met de nodige medische informatie"

- Peter Westerweel, Hematoloog Albert Schweitzer Ziekenhuis

"Ik maak gebruik van de Beeldsluiter om mijn patiënten van Novorapid Flexpen om te zetten naar insuline aspart Sanofi Solostar!"

- Prem Adhien, Apotheker, Epidemioloog, Docent Universiteit Utrecht

"Dit kan bijdragen aan versterking van het patiënten perspectief in klinische studies."

- Wim Groot, Hoogleraar Gezondheidseconomie Universiteit Maastricht

Producten

De Beeldsluiter - Animatie

De Beeldsluiter is een nieuwe vorm van de bijsluiter. Dit is een bijsluiter voor medicijnen, maar dan als een animatie in beeld, tekst en gesproken tekst.

Lees meer

PIFmaker - Software

Met de PIFmaker maken zorgprofessionals makkelijk informatie over klinische studies begrijpelijk en bruikbaar, wat patiënten helpt bij hun beslissing over deelname aan een studie.

Lees meer

Conceptontwikkeling - Onderzoek

Kindermedicijn BV beschikt over een uitgebreid netwerk en veel ervaring met het ontwikkelen en realiseren van innovatieve zorgproducten. Aan elk succesvol concept gaan talloze ideeën vooraf.

Lees meer

Nieuws

Onze dynamische samenwerking met CmyLife

In samenwerking met het patiënten platform CMyLife ontwikkelden wij diverse animaties voor o.a. CML en CLL patiënten. De animaties zijn bedoeld ter introductie van het platform en ter ondersteuning voor de patiënt net na een diagnose.

Interessant stageproject over E-learning

Kindermedicijn heeft regelmatig stagiairs over de vloer die zich bezighouden met interessante onderzoeken binnen het geneesmiddelendomein. Daarom hebben we pas een interview afgenomen bij drie van hen.

Nieuwe website van Kindermedicijn

Het zijn boeiende tijden voor Kindermedicijn B.V., het innovatief multimediabedrijf dat gevestigd is aan de Bovendijk in Rotterdam. De door Faizel Ghazi opgerichte onderneming bestaat binnenkort 15 jaar, en lanceerde per 15 november een gloednieuwe website.

ONZE SPECIALISMEN

Medische Animaties Softwareontwikkeling App/webontwikkeling Clinical/Medical writing Grafisch ontwerp Audiovisuele productie

Onze jarenlange ervaring op het gebied van de bovengenoemde specialismen en een breed, aanvullend (zorg)netwerk maakt ons de ideale partner om uw ideeën, startups of technologische ontwikkelingen te ondersteunen.

Na het opleveren van uw product of dienst zijn wij in staat om met onze expertise en brede netwerk uw doelgroep te bereiken.

Vraag ons naar de mogelijkheden